Sparanghel La Grătar Gribiche

Sparanghel La Grătar Gribiche
Gribiche de sparanghel la grătar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, capere, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche, și Noul Sezon Sparanghel Englezesc, Rulou De Sare Și Piper, Sos Gribiche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți sparanghelul cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți din grătar și așezați-l pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați gălbenușurile de ou fierte, tarhonul, caperele, cornichoanele, sarea și piperul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se combină. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet uleiul până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați suficient oțet de vin alb pentru a face sosul suficient de subțire pentru a stropi. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Stropiți sosul peste sparanghel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista