Sparanghel La Grătar Gribiche
Gribiche de sparanghel la grătar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, capere, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche, și Noul Sezon Sparanghel Englezesc, Rulou De Sare Și Piper, Sos Gribiche.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Ungeți sparanghelul cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Scoateți din grătar și așezați-l pe un platou de servire.
Așezați gălbenușurile de ou fierte, tarhonul, caperele, cornichoanele, sarea și piperul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se combină. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet uleiul până la emulsionare.
Adăugați suficient oțet de vin alb pentru a face sosul suficient de subțire pentru a stropi. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Stropiți sosul peste sparanghel și serviți imediat.