Sparanghel La Grătar Gribiche

Sparanghel La Grătar Gribiche
Gribiche de sparanghel la grătar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, capere, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche, și Noul Sezon Sparanghel Englezesc, Rulou De Sare Și Piper, Sos Gribiche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți sparanghelul cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți din grătar și așezați-l pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați gălbenușurile de ou fierte, tarhonul, caperele, cornichoanele, sarea și piperul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se combină. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet uleiul până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați suficient oțet de vin alb pentru a face sosul suficient de subțire pentru a stropi. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Stropiți sosul peste sparanghel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista