Sparanghel la grătar cu sos de muștar cu miere

Sparanghel la grătar cu sos de muștar cu miere
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul la grătar cu pansament cu muștar de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 150 de calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui la grătar cu sos de muștar cu miere, Pui la grătar cu sos de muștar cu miere, și Salată de pui la grătar cu pansament sănătos de muștar cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu gaz sau cărbune sau preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CuptorCuptor
2
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și 2 linguri de oțet, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Aruncați sparanghelul cu amestecul de ulei de măsline pentru a acoperi și a pune pe grătarele grătarului sau pe o foaie de copt cu margini și puneți-l în cuptor și gătiți 5 până la 7 minute, întorcându-se des, până când este verde strălucitor și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CuptorCuptor
4
În timp ce sparanghelul se gătește, combinați coaja de lămâie, iaurtul, muștarul, mierea, arpagicul și oțetul rămas într-un castron mic și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SparanghelSparanghel
MuștarMuștar
OțetOțet
ArpagicArpagic
IaurtIaurt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Chiar înainte de servire, aranjați sparanghelul pe un platou și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți, și stropiți cu pansamentul sau serviți pansamentul pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista