Sparanghel la grătar cu piper Zabaglione

Sparanghel la grătar cu piper Zabaglione
Sparanghel la grătar cu piper Zabaglione ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.67 pe portie. O porție conține 164 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sparanghel, ou, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Piper Negru-Pecorino Zabaglione, Fettuccine de piper negru cu sos Chardonnay și sparanghel la grătar, și Fructe la grătar cu Zabaglione de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu oul și vin santo. Puneți vasul peste o cratiță medie cu apă clocotită și bateți energic ouăle la foc moderat până când sosul ține vârfuri ferme, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Vin SantoVin Santo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți vasul cu sos de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un castron mic, amestecați untul cu smântâna grea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți amestecul de smântână în sos, câte 1 lingură odată, până se încorporează. Condimentează zabaglione cu sare și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Într-un castron mare, aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare. Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când este carbonizat peste tot și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați sparanghelul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Puneți vasul cu sos peste cratița cu apă clocotită și bateți la foc mic până se îngroașă și doar se încălzește, aproximativ 1 minut. Puneți sosul peste sparanghel, presărați Parmigiano-Reggiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista