Sparanghel La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, parmezan, sos de vinaigretă balsamică și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă pansament peste sparanghel într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform sparanghelul cu pansament.
Îndepărtați sparanghelul, rezervând pansamentul în vas.
Sparanghel la grătar 5 min. sau până când este crocant-fraged, răsucit și periat ocazional cu pansament rezervat.
Se servește acoperit cu brânză.