Sparanghelul de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Sparanghel De Migdale, Supă de sparanghel și migdale, și Sparanghel Cu Migdale De Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă firimiturile de pâine, usturoiul și mărarul; se sotează până când firimiturile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Usturoi
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă migdalele și brânza. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Brânză
3
Gatiti sparanghelul intr-o cantitate mica de apa pana cand este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
4
Se scurge; se încălzește cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Se presară cu suc de lămâie. Puneți sparanghelul într-un vas de servire și acoperiți cu amestecul de pesmet rezervat.