Sparanghel De Migdale
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul de migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sparanghel De Migdale, Supă de sparanghel și migdale, și Sparanghel De Migdale Chili.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți.
Scufundați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați sparanghel și sotati 3 până la 5 minute. Aruncați sparanghelul cu suc de lămâie și ingredientele rămase.