Sparanghel De Migdale

Sparanghel De Migdale
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul de migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sparanghel De Migdale, Supă de sparanghel și migdale, și Sparanghel De Migdale Chili.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
2
Scufundați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați sparanghel și sotati 3 până la 5 minute. Aruncați sparanghelul cu suc de lămâie și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SparanghelSparanghel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista