Sparanghel de lămâie sănătos și împachetări de somon afumat

Sparanghelul de lămâie sănătos și ambalajele de somon afumat este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 357 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sulițe de sparanghel, piper cayenne, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine De Somon Afumat Cu Lămâie, Paste De Somon Afumat Cu Lămâie De 20 De Minute, și Tagliatelle de somon afumat cu lămâie și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați bazele lemnoase din sparanghelul proaspăt. Într-o cratiță mare acoperită, gătiți sulițele de sparanghel într-o cantitate mică de apă clocotită ușor sărată timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață pentru a se răci rapid.
Se scurge din nou; se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, coaja de lămâie, sucul de lămâie și ardeiul cayenne. Îndoiți somonul în fulgi și busuiocul.
Se întinde pe tortilla. Aranjați sparanghel și fâșii de ardei dulci deasupra amestecului de somon.
Rulează tortilla. Dacă este necesar, asigurați-vă cu scobitori.