Sparanghel cu vinetă Parmigiano-Reggiano
Sparanghelul cu Vinaigreta Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $2.59 pe portie. O porție conține 286 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sparanghel, ulei de măsline, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano, Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras, și Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Puneți un castron cu apă cu gheață bine sărată.
Așezați sparanghelul tăiat în apa clocotită și lăsați apa să revină la fierbere.
Scoateți sparanghelul din apa clocotită și scufundați imediat în apa cu gheață.
Scoateți din apa cu gheață, uscați-o și rezervați-o.
Într-un castron mic combinați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și Parmigiano-Reggiano. Se condimentează cu sare. Aruncați sparanghelul în vinetă. Aranjați pe o farfurie de servire și presărați cu albușul de ou mărunțit și galben.
Aprilie-De Ce Iubim: Sparanghelul