Sparanghel cu sos olandez simulat
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Sparanghelul cu sos olandez simulat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, margarină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel Cu Sos Olandez, Sparanghel cu sos olandez, și Mock Hollandaise.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Gatiti sparanghelul, acoperit, intr-o cantitate mica de apa clocotita 8-10 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel de sârmă.
Combinați apa, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere si incepe sa se ingroase.
Se ia de pe foc; adăugați 2 linguri de amestec de amidon de porumb la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un tel de sârmă.
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou la amestecul de amidon de porumb rămas; gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand temperatura ajunge la 16
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și margarina.
Pentru a servi, puneți sosul peste sparanghel și presărați cu coajă de lămâie, dacă doriți.