Sparanghel cu sos de mărar

Sparanghel cu sos de mărar
Sparanghelul cu sos de mărar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 87 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, dillweed, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel cu sos de mărar, Sparanghel cu sos de caper-marar, și Sparanghel cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente; acoperiți și răciți.
2
Fixați capetele dure din sparanghel. Aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită; acoperiți și aburiți 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante. Aranjați sparanghelul pe un platou de servire; stropiți cu 2 linguri suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
3
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista