Sparanghel cu sos de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu sos de cremă de ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 90 de calorii, 0g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sherry, ciuperci, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Filet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Clătite De Sparanghel Cu Sos De Mărar De Ciuperci, și Sparanghel la grătar într-un sos cremos de ciuperci balsamice.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, rupeți secțiunile inferioare lemnoase ale sparanghelului și curățați sulițele până la mugurii florali.
Puneți untul și uleiul într-o tigaie și dați focul la mediu-mare. Când untul se topește, adăugați ciupercile, șalotele și sarea și piperul după gust și amestecați. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile au renuntat la lichid si a inceput sa se evapore, aproximativ 5 minute.
Se adaugă smântâna și se fierbe, amestecând ocazional, până se evaporă în mare parte, aproximativ 10 minute.
Între timp, sărați apa clocotită și albiți sparanghelul timp de aproximativ 5 minute, sau până când este verde strălucitor și aproape fraged.
Scurgeți și păstrați cald.
Când amestecul de ciuperci este cremos, dar nu supă, amestecați sherry-ul. Gatiti inca un minut, apoi lingurati peste sparanghel.
Se ornează cu arpagic și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;