Sparanghel cu sos de brânză albastră
Sparanghelul cu sos de brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, smântână jumătate și jumătate, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Sparanghel-Cascaval Albastru Canap, Bacon Albastru Brânză Sparanghel, și Rulouri De Brânză Albastră Și Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant. Între timp, într-o altă cratiță, bateți crema de brânză, laptele și sarea la foc mic până se omogenizează. Se amestecă brânza albastră și se încălzește.
Scurgeți sparanghelul și acoperiți cu sos.