Sparanghel cu sos cremos de mărar
Sparanghelul cu sos cremos de mărar este o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Această rețetă servește 4. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 116 calorii. Un amestec de sare de usturoi, lapte, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 52%. Salata de pui cu sparanghel și sos cremos de mărar, sparanghel cu sos de mărar și sparanghel cu sos de mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți apă și sare la fiert; se adauga sparanghelul. Acoperiți și gătiți la foc mediu până devine crocant, aproximativ 6-8 minute; scurgere.
Transferați pe un platou de servire și păstrați la cald. În aceeași tigaie, la foc mic, amestecați crema de brânză și laptele până se omogenizează. Se amestecă mărar, usturoi sare și piper.
Se toarnă peste sparanghel.