Sparanghel cu migdale prăjite și usturoi
Sparanghelul cu migdale prăjite și usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale tăiate, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite, Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite, și Salată de sparanghel și șuncă Serrano cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
Aduceți 1 inch de apă la fierbere într-o tigaie mare nereactivă.
Adăugați sparanghelul și gătiți doar până când este fraged și verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ștergeți tigaia și puneți-o la foc mare.
Se adaugă uleiul și se încălzește.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați sparanghelul și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul si migdalele sunt aurii si sparanghelul abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Se amestecă oțetul de sherry și untul și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un platou și serviți.