Sparanghel Cremos De Citrice-Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sparanghelul cremos de citrice-arpagic. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, coajă de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sparanghel ras și morcovi cu un sos cremos de citrice, Risotto de sparanghel cu lămâie-arpagic, și Budincă de pâine sărată cu sparanghel și arpagic.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul în caserola cu microunde.
Adăugați apă; acoperiți cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde la înălțime 4 până la 5 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Între timp, încălziți bulionul într-o cratiță mică.
Adăugați cremă de brânză răspândită; gatiti pana cand crema de branza se topeste complet si sosul se ingroasa usor, amestecand continuu. Se amestecă coaja.
Se servește acoperit cu sos.