Sparanghel Cremos De Citrice-Arpagic

Sparanghel Cremos De Citrice-Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sparanghelul cremos de citrice-arpagic. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, coajă de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sparanghel ras și morcovi cu un sos cremos de citrice, Risotto de sparanghel cu lămâie-arpagic, și Budincă de pâine sărată cu sparanghel și arpagic.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul în caserola cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Adăugați apă; acoperiți cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde la înălțime 4 până la 5 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Între timp, încălziți bulionul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cremă de brânză răspândită; gatiti pana cand crema de branza se topeste complet si sosul se ingroasa usor, amestecand continuu. Se amestecă coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Scurgeți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Se servește acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Revista