Sparanghel aburit cu sos olandez

Sparanghel aburit cu sos olandez
Sparanghel aburit cu sos Hollandaise ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.52 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 645 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sparanghel Cu Sos Olandez, Sparanghel Cu Sos Olandez De Portocale, și Sparanghel cu sos Hollandaise Vegan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sparanghelul: rupeți capetele dure cu degetele. Îndoiți sulițele de sparanghel aproape de capăt și se vor rupe în mod natural acolo unde Sulița nu mai este dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Pentru o prezentare elegantă a sulițelor, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta un strat foarte subțire al pielii exterioare a celor doi până la trei centimetri inferiori ai sulițelor de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Pregătiți o tigaie mare, superficială (cu un capac) cu o jumătate de centimetru de apă și un suport pentru aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pregătiți sosul olandez: topiți untul într-o oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și cayenne într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Amestecați ouăle timp de 20-30 de secunde la viteză medie spre medie până la o culoare mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Întoarceți blenderul la cea mai mică setare și stropiți încet în untul topit fierbinte în timp ce blenderul merge. Continuați să amestecați câteva secunde după ce tot untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Gustați sosul și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie, dacă este necesar. Păstrați cald în timp ce aburiți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Aburiți sparanghelul: aduceți apa din tigaia aburitoare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați sparanghelul pe grătarul cu aburi. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
11
Aburiți timp de 3 până la 5 minute, până se înmoaie, dar totuși puțin crocant, cu siguranță nu moale. Momentul depinde de cât de groase sunt sulițele de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
12
Serviți: pentru a servi, farfuriați sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
13
Se toarnă sos olandez peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista