Sparanghel
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4026 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sparanghel, cel mai rafinat ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Plăcintă cu sparanghel și nuci (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre, și Cârnați de vițel cu sos de sparanghel și sfaturi de sparanghel.
Instrucțiuni
Încălziți apa de albire: umpleți o cratiță medie pe jumătate cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere.
sparanghelul: în timp ce apa se încălzește, pregătiți sparanghelul. Clătiți-le bine; rupeți orice fund dur, alb și aruncați.
Tăiați sulițele în secțiuni de 1 până la 2 inci, tăind sparanghelul la o diagonală ușoară.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și reduceți ușor focul pentru a menține un foc mic. Se fierbe sparanghelul exact 2 minute.
Aruncați cu ulei de măsline, parmezan, coajă de lămâie: în timp ce sparanghelul este încă fierbinte, aruncați-le într-un castron cu ulei de măsline, parmezan și coajă de lămâie.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Rețineți că atunci când lucrați cu atât de puține ingrediente, este important să vă asigurați că sunt de cea mai înaltă calitate.