Spaniolă-condiment-frecat de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 715 calorii, 47G de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,88 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spice spaniol frecat piept de pui cu sos de patrunjel-menta, Condimente spaniole-file de miel frecat cu salată Farro, și Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry.
Instrucțiuni
1
Combinați pătrunjelul, 3/4 cană mentă, usturoi și ardei iute într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați miere și muștar; procesați până se combină. Cu procesorul pornit, adăugați încet ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Transferați amestecul într-un castron și amestecați în câteva linguri de apă rece pentru a subția sosul. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la 8 ore. Aduceți sosul la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți împreună boia, chimenul, muștarul, feniculul, piperul și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți puiul cu ulei de măsline. Coat top cu 2 lingurite Spice freca; loc pe gratar, freca partea în jos. Grătați la foc mare 56 de minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate. Întoarceți sânii și gătiți timp de 67 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați într-un platou și stropiți fiecare sân cu 1 lingură de sos de pătrunjel-mentă. Cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Serviți cu sos suplimentar și garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.