Spaniolă

Spaniolă
Spaniola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1755 calorii, 124g de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $11.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de rucola pentru bebeluși, piper, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Spaniolă Freca, și Cafea Spaniolă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: Plancha (grătar plat), cărămizi învelite în folie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Pregătiți un grătar pentru grătar direct și indirect la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Încălziți plancha sau o tavă din fontă, la căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți maioneza pe fundul rulourilor. Sus cu jumătate de Manchego și șuncă. Apoi, top cu Spice spaniol frecat cap la cap de porc și rucola. Sus cu jumătatea rămasă de Manchego și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Boston FundulBoston Fundul
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Întindeți muștarul pe jumătatea superioară a rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați blaturile pe sandwich și ungeți cu untul de piper Piquillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Așezați sandvișurile cu unt în jos pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați cărămizile deasupra sandvișurilor și gătiți până când pâinea este crocantă și maro aurie, aproximativ 5 minute. Urmăriți cu atenție: dacă pâinea se rumeneste prea repede, mutați plancha la căldură indirectă și acoperiți grătarul pentru a topi Manchego-ul. Întoarceți sandvișurile și așezați cărămizile înapoi deasupra. Continuați să gătiți până când fundul sandvișurilor este crocant și Manchego-ul este topit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Amestecați untul, ardeii piquillo, usturoiul, cimbrul, ardeiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Răzuiți untul într-un bol, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore înainte de utilizare. Înmuiați ușor untul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista