Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și puiul umplut cu Feta. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, vin, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Pui Umplut Cu Spanac-Feta, Pui Umplut Cu Spanac-Feta, și Pui umplut cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Adăugați treptat spanacul în tigaie, întorcându-l cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
4
Se presară sare și piper; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spanac
5
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
7
Zdrobiți o pătrime de brânză feta peste fiecare jumătate de piept de pui; împărțiți uniform amestecul de spanac între jumătățile de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Brânză Feta
Spanac
8
Roll-up, jeleu-rola de moda. Introduceți părțile laterale; fixați fiecare rolă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
9
Puneți puiul în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați roșiile în tigaie; presărați puiul cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Tomate
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
12
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata și roșiile încep să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați puiul și roșiile într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
14
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scoateți murăturile de lemn din pui; tăiat în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
16
Se servește cu roșii și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Bacsis: puteți să vă pregătiți dimineața și apoi să-l introduceți în cuptor când sunteți gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick