Spanac și pui umplut cu Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și puiul umplut cu Feta. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, vin, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Pui Umplut Cu Spanac-Feta, Pui Umplut Cu Spanac-Feta, și Pui umplut cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Adăugați treptat spanacul în tigaie, întorcându-l cu clești.
Se presară sare și piper; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie; rece.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Zdrobiți o pătrime de brânză feta peste fiecare jumătate de piept de pui; împărțiți uniform amestecul de spanac între jumătățile de piept de pui.
Roll-up, jeleu-rola de moda. Introduceți părțile laterale; fixați fiecare rolă cu murături din lemn.
Puneți puiul în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați roșiile în tigaie; presărați puiul cu parmezan.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata și roșiile încep să izbucnească.
Transferați puiul și roșiile într-un platou de servire.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Scoateți murăturile de lemn din pui; tăiat în felii.
Se servește cu roșii și sucuri de tigaie.
Bacsis: puteți să vă pregătiți dimineața și apoi să-l introduceți în cuptor când sunteți gata.