Spanac Și Orez La Cuptor

Spanac Și Orez La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spanacul și orezul la cuptor. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de orez, opțional: slănină de curcan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Spanac Și Orez La Cuptor, Orez Copt Cu Brânză Gouda Afumată Și Spanac, și Orez Palak-Orez Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-o tigaie unsă de 10"x6"; blat neted cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în pătrate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista