Ai nevoie de o garnitură fără gluten ? Spanacul și orezul Alfredo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 827 de calorii , 16 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți sare, cățel de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt lasagna Alfredo fără gluten și lactate , Alfredo ușoară și ușoară și supă picant de linte și orez negru cu kale, spanac și praz .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, căliți usturoiul în unt. Se amestecă smântâna și brânza; gatiti 1 minut sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați spanacul, sare și piper alb. Gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă