Spanac și năut cu slănină
Spanacul și năutul cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 310 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de piper, ulei de măsline, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguine cu năut și slănină, Orzo cu năut, și Năut Sundal.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală de 3 litri plină cu trei sferturi de apă.
Adăugați slănină și gătiți 2 minute.
Scurgeți slănina și clătiți-o în apă rece. Se usucă și se taie transversal în bucăți de 1/4 inch.
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se rumeneste. Lăsând slănină în tigaie, scoateți cu lingura toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați 2 linguri de ulei, năut și fulgi de ardei roșu în tigaie și saut) la foc mare, amestecând ocazional, până când nautul începe să se rumenească, 3 până la 4 minute. Se amestecă spanacul și usturoiul și saut-ul, amestecând, până când spanacul este ofilit. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu uleiul de lingură rămas.