Spanac și curry de năut
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru repertoriul dvs., spanac și curry de năut ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 96 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă ușoară de curry, orez basmati, lingură de suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curry de năut și spanac, Spanac Curry De Năut, și Curry de năut și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți pasta de curry într-o tigaie mare antiaderentă. Odată ce începe să se despartă, adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute pentru a se înmuia. Sfat în roșii și bule timp de 5 minute sau până când sosul s-a redus.
Adăugați nautul și niște condimente, apoi gătiți încă 1 min. Scoateți focul, apoi răsturnați spanacul și lăsați căldura tigaiei să ofilească frunzele. Condimentați, adăugați sucul de lămâie și serviți cu orez basmati.