Spanac și curry de năut

Spanac și curry de năut
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru repertoriul dvs., spanac și curry de năut ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 96 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă ușoară de curry, orez basmati, lingură de suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curry de năut și spanac, Spanac Curry De Năut, și Curry de năut și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți pasta de curry într-o tigaie mare antiaderentă. Odată ce începe să se despartă, adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute pentru a se înmuia. Sfat în roșii și bule timp de 5 minute sau până când sosul s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați nautul și niște condimente, apoi gătiți încă 1 min. Scoateți focul, apoi răsturnați spanacul și lăsați căldura tigaiei să ofilească frunzele. Condimentați, adăugați sucul de lămâie și serviți cu orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista