Spanac & brânză Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 134 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, spanac, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză, mayo și jumătate de ceapă într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați spanac; se amestecă doar până se amestecă. Se amestecă brânza și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier