Spanac și anghinare gratinate
Spanacul și anghinarea au Gratin este un fără gluten și primar farfurie. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, sare și piper măcinat, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare inima și spanac Gratin, Boursin și Gruy Otrivtre spanac și anghinare Gratin Dip, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Așezați anghinare în fundul unui vas de copt de 1 1/2 litru.
Într-un bol de amestecare, bateți împreună crema de brânză și untul până se omogenizează. Se amestecă laptele și se amestecă spanacul.
Se amestecă împreună până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt și se presară deasupra cu brânză, sare și piper condimentat; la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C), coaceți timp de 30 de minute sau până când este încălzit.
Așezați sub broiler pentru a rumeni toppingul de brânză.