Spanac în sos de iaurt

Spanac în sos de iaurt
Spanacul în sos de iaurt este un fără gluten și vegetarian sos. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chile, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Linguine cu spanac și sos de iaurt, Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, și Homar Calcutta în sos de spanac și iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu până când strălucește. Gatiti ceapa, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați spanac, chile, 2 linguri de apă și 3/4 linguriță de sare și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când spanacul este ofilit, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
3
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
4
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mică și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți semințele de muștar până când încep să apară și/sau devin gri, apoi adăugați semințe de chimen și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, până când semințele de chimen se rumenesc, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați frunze de curry (dacă utilizați), acoperind tigaia imediat timp de câteva secunde, apoi amestecați amestecul de condimente în amestecul de spanac. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
SpanacSpanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cald.
1
* Ingredientele indiene pot fi comandate prin poștă de la Kalustyans.com. * Chile poate fi îndepărtat în timpul gătitului atunci când vasul este suficient de picant pentru gustul dumneavoastră.* Amestecul de spanac-iaurt, fără ulei condimentat, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
IaurtIaurt
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista