Spanac Usturoi
Spanacul usturoi este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Spanac Cremos De Usturoi, Orzo cu spanac usturoi, și Supă De Spanac Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti doua pungi de 10 uncii spanac proaspat (nu bebelus) intr-o oala mare cu apa sarata clocotita doar pana se ofileste, 1-2 minute.
Se scurge, apoi se transferă într-un castron cu apă cu gheață; lasăse răcește.
Scurgeți și stoarceți excesul de apă.
Încălziți 2 linguri de ulei de susan prăjit într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți,amestecând, până când sunt parfumate, 1 minut.
Adăugațipanac, 2 linguri de soia cu sodiu redus și 1 linguriță de oțet alb distilat.Se amestecă pentru a se combina; se condimentează cu sare kosher șipiper negru proaspăt măcinat.