Spanac Savuros-Cremă De Gorgonzola
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 255 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac Savuros-Cremă De Gorgonzola, Cremă de Gorgonzola cu pere, și Răspândire Savuroasă De Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți bine spanacul, apăsând între straturi de prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Saut ceapa feliată în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute.
Se amestecă zahărul brun; gatiti, amestecand ocazional, 20 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel. Rezervați 1/4 cană de ceapă. Puneți ceapa rămasă uniform în cupe de cremă de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză Gorgonzola.
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați oul și următoarele 5 ingrediente, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă spanacul. Lingurați uniform peste brânză în cupe de cremă.
Așezați cupe într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până aproape gata.
Scoateți cupele din tigaie.
Lăsați să stea 10 minute; desfaceți și acoperiți cu ceapă rezervată.
* 1 pachet (4 uncii) brânză albastră sfărâmată poate fi înlocuită.
Rețetă originală cu jumătate și jumătate, mai multă brânză și ulei: calorii 265 (70% din grăsimi); grăsime 21g (sat 11g); Chol:159mg.