Spanac saut cu busuioc
Saut spanacul cu busuioc este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 137 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, frunze de spanac, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Mini Frittata la cuptor cu usturoi saut roșii și spanac, busuioc proaspăt și Feta, Sparanghel sotat cu măsline și busuioc, și Porumb sotat cu roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați nucile de pin și gătiți până devin ușor aurii, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu și adăugați spanacul, sarea, piperul și 2 linguri de apă. Acoperiți și gătiți, aruncând ocazional cu clești, până când spanacul se ofilește, aproximativ 4 minute.
Adăugați busuiocul și aruncați până se ofilește, aproximativ 1 minut.
Serviți imediat.Sfaturi: -
Serviți această garnitură rapidă cu pui la grătar, pește, miel, carne de porc sau friptură. Sau aruncați-l cu paste pentru un fel principal de ultimă oră. - Dacă nu puteți găsi busuioc, omiteți din rețetă.