Spanac Piept De Pui Umplute
Spanac piept de pui umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2393 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, smântână, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Spanac Cheesy-Keto, Keto Brânză Spanac Umplute Piept De Pui, și Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați spanacul într-un bol mare de sticlă și încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de 3 minute, amestecând în fiecare minut sau cam așa ceva, sau până se ofilesc. Se amestecă smântâna, brânza pepperjack și usturoiul.
Așezați pieptul de pui pe o suprafață curată și lingurați o parte din amestecul de spanac pe fiecare.
Rotiți puiul pentru a închide spanacul, apoi înfășurați fiecare piept de pui cu două felii de slănină. Asigurați-vă cu scobitori și aranjați într-un vas de copt superficial.
Coaceți neacoperit timp de 35 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi creșteți căldura la 500 grade F (260 grade C) sau folosiți broilerul cuptorului pentru a găti încă 5 până la 10 minute pentru a rumeni slănina.