Spanac Ofilit

Spanac Ofilit
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Spanacul ofilit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 89%. Încercați Spanac De Usturoi Ofilit, Salată De Spanac Ofilită, și Salată De Spanac Ofilită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți vinaigreta într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute. Adăugați treptat spanacul; aruncați până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista