Spanac Minestrone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați spanacul Minestrone. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, conserve de roșii, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Minestrone consistent de vită, paste și spanac, Mese pentru studenți-săptămâna ușoară de minestrone și quesadillas cu spanac, și Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Adăugați bulionul, fasolea, roșiile, morcovii, macaroanele și oregano. Gatiti pana cand legumele si macaroanele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă spanacul; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5-10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Foarte intens și complex, cu note moi de fructe de cireș negru și cireș, împreună cu arome picante intense și plăcute, în special de tutun, cacao și piper negru amestecate cu note balsamice și minerale agreabile.