Spanac - Feta Calzone Caserola
Spanac-feta Calzone caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 293 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de spanac, drojdie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma drojdia uscată, puteți urma acest fel principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Încercați Caserola cu spanac și Feta, Caserola Cu Ou Fetan Cu Spanac Cu Aragaz Lent, și Spanac și Ricotta Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în 3/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de ulei. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare; adăugați amestecul de drojdie, amestecând până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 6 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un pătrat de 12 inci; potriviți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit, permițând excesului de aluat să atârne peste marginile vasului.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1 linguriță de ulei și 2 căței de usturoi; pus deoparte.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 3 căței de usturoi și ceapă; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă și ușor rumenită. Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare. Se amestecă 1/4 linguriță sare și piper; păstrați cald.
Adăugați jumătate de spanac în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul incepe sa se ofileasca, amestecand frecvent.
Adăugați spanacul rămas; gatiti 5 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Așezați spanacul într-o strecurătoare; apăsați până abia umed.
Adăugați spanacul și brânza în amestecul de ceapă, amestecând până se combină bine.
Ungeți aluatul cu jumătate de amestec de usturoi-ulei; se acoperă cu amestec de spanac. Îndoiți excesul de aluat peste umplutură pentru a acoperi; periați cu amestecul rămas de usturoi-ulei.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 10 minute.
Notă de vin: brânza Feta este incredibil de prietenoasă cu vinul, potrivită cu roșii albe, ros sau chiar mai ușoare. Și un sauvignon blanc, ca Chateau Ste. Michelle Columbia Valley ($10), este ideal cu arome mediteraneene de spanac-feta Calzone caserola. Aciditatea acidulată a vinului acționează ca o stoarcere de lămâie pentru a pune în evidență aromele, în timp ce brânza sărată subliniază notele de citrice ale vinului. -- Jeffery Lindenmuth