Spanac De Susan Rece
Spanacul de susan rece ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de spanac, zahăr, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 91%. Încercați Fidea Rece De Susan, Fidea Rece De Susan, și Fidea Rece De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață. Aduceți 3 litri de apă sărată la fierbere.
Adăugați spanacul și albiți rapid, 15 până la 20 de secunde.
Scurgeți și plonjați în gheațăbaie de apă.
Scurgeți bine spanacul și tocați grosolan.
Așezați într-un castron mediu de servire.
Bateți împreună uleiul de susan, oțetul, sosul de soia, pasta de chili, ghimbirul și zahărul.
Se toarnă amestecul peste spanac și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper după gust și se presară cu semințele de susan prăjite.
Serviți la temperatura camerei sau la rece.