Spanac De Susan
Spanacul de susan este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 497 calorii, 5g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de vin de orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Gomaae (spanac cu sos de susan), Spanac De Susan Aburit, și Spanac Condimentat Cu Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică până când sunt parfumate. Amestecați împreună uleiurile de arahide și susan, sosul de soia, sucul de lămâie, semințele de susan, oțetul, jumătate din șalotele tocate, jumătate din usturoiul tocat, ghimbirul și zahărul într-un castron mic. Puneți deoparte sau refrigerați într-un recipient acoperit timp de până la 3 ore.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și usturoiul rămas, amestecând câteva secunde, apoi spanacul, mișcându-l pentru a se agita rapidse prăjește până se ofilește complet. Condimentează ușor cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat cu ușurință, apăsați spanacul între mâini pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Puneți într-un castron și acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până la rece sau până la 6 ore.
Pentru a servi, puneți spanacul într-un vas de servire din ceramică și stropiți pansamentul generos peste el. Veți avea pansament rămas, care poate fi stropit peste vasul cu care serviți spanacul sau folosit ca sos sau sos de scufundare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;