Spanac cu o răsucire

Spanac cu o răsucire
Spanacul cu o răsucire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 174 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Salată de spanac – o întorsătură acidulată la salata de spanac de modă veche, Cardamom Twist, și Rachel cu o poftă de mâncare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa până se înmoaie. Amestecați roșiile și spanacul și continuați să gătiți până când spanacul este ofilit. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă brânza Roquefort și se lasă să se topească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista