Spanacul cu năut și ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână boia, bulion de legume, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Spanac cu năut și ouă prăjite, Spanac Cu Năut Și Ouă Prăjite, și Năut Harissa Cu Ouă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească,adăugați 1 cățel de usturoi. Se amestecă până la începutpentru a deveni maro auriu, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Addspinach la oală. Aruncați pentru a acoperi; condimentați cusare și piper. Gatiti pana cand spanacul este ofilitdar încă verde strălucitor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferla un castron mediu; pus deoparte. Ștergeți oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți 2 linguri de ulei în aceeași oală peste mediucăldură. Când uleiul începe să strălucească, adăugațiceapa si 3 catei de usturoi. Gatiti, amestecandadesea, până când ceapa este înmuiată, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați chimen și boia; se amestecă până când chimenul este prăjit și parfumat, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
6
Adaugamazăre și roșii; se amestecă pentru a acoperi. Gătitpână când roșiile încep să se caramelizeze șimazăre încep să se rumenească, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
7
Adăugați 3 căni de bulion; aduceți la foc mic,răzuind orice bucăți rumenite din tigaia de jos. Reduceți căldura la mediu; fierbeți,zdrobind ocazional niște năut cupartea din spate a unei linguri sau a unui tocător de cartofi,până când sosul se îngroașă, 15-20 de minute.Ori în spanac; se fierbe pentru arome tomeld, adăugând mai mult bulion de 1/4-cupfuls iftoo gros, 8 min.10.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Spanac
Cartofi
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie
8
Se toarnă ulei într-o tigaie mare și grea până la 1/8" (aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se încălzește până la uleiîncepe să strălucească. Crăpați 2 ouă în fierbinteulei, distanțându-se. Folosind o lingură mare,ungeți cu grijă albușurile (nu gălbenușurile) cu uleipână când albușurile sunt setate și marginile sunt crocante, dantelate și maro auriu, 2-3 minute(nu se întorc). Condimentează ouăle cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Sare
10
Transferați pe o farfurie și repetațicu restul de 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Spoon năut tocană în boluri și de susfiecare cu un ou prăjit.