Spanac cu năut și ouă prăjite

Spanac cu năut și ouă prăjite
Spanacul cu năut și ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână boia, bulion de legume, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Spanac cu năut și ouă prăjite, Spanac Cu Năut Și Ouă Prăjite, și Năut Harissa Cu Ouă Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească,adăugați 1 cățel de usturoi. Se amestecă până la începutpentru a deveni maro auriu, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Addspinach la oală. Aruncați pentru a acoperi; condimentați cusare și piper. Gatiti pana cand spanacul este ofilitdar încă verde strălucitor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferla un castron mediu; pus deoparte. Ștergeți oala.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți 2 linguri de ulei în aceeași oală peste mediucăldură. Când uleiul începe să strălucească, adăugațiceapa si 3 catei de usturoi. Gatiti, amestecandadesea, până când ceapa este înmuiată, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați chimen și boia; se amestecă până când chimenul este prăjit și parfumat, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
6
Adaugamazăre și roșii; se amestecă pentru a acoperi. Gătitpână când roșiile încep să se caramelizeze șimazăre încep să se rumenească, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
7
Adăugați 3 căni de bulion; aduceți la foc mic,răzuind orice bucăți rumenite din tigaia de jos. Reduceți căldura la mediu; fierbeți,zdrobind ocazional niște năut cupartea din spate a unei linguri sau a unui tocător de cartofi,până când sosul se îngroașă, 15-20 de minute.Ori în spanac; se fierbe pentru arome tomeld, adăugând mai mult bulion de 1/4-cupfuls iftoo gros, 8 min.10.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
SpanacSpanac
CartofiCartofi
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
TigaieTigaie
8
Se toarnă ulei într-o tigaie mare și grea până la 1/8" (aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se încălzește până la uleiîncepe să strălucească. Crăpați 2 ouă în fierbinteulei, distanțându-se. Folosind o lingură mare,ungeți cu grijă albușurile (nu gălbenușurile) cu uleipână când albușurile sunt setate și marginile sunt crocante, dantelate și maro auriu, 2-3 minute(nu se întorc). Condimentează ouăle cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
10
Transferați pe o farfurie și repetațicu restul de 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Spoon năut tocană în boluri și de susfiecare cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
TocanăTocană
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Per porție: 420 calorii, 18 g grăsime, 12 g fibre
13
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista