Spanac cremă cu Jalapenos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul crem cu Jalapenos. O porție conține 252 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, laptele evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Porumb cremă cu Jalapenos, Porumb cremă la cuptor cu ardei gras roșu și Jalapenos, și Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o farfurie mică.
Așezați spanacul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la cuptorul cu microunde 5 minute la înălțime, până când este încălzit.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană lichid.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați firimiturile de pâine până când sunt acoperite.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă făina.
Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește 1 minut. Amestecați treptat lichidul de spanac rezervat, laptele evaporat, brânza și jalapeno. Condimentează cu sare și piper de țelină.
Se transferă în vasul de caserolă pregătit și se acoperă cu pesmet.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc ușor.