Spanac Cremă

Spanac Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cremă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 164 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare kosher, ceapă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și ceapa într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să gătească până când crema s-a îngroșat și s-a redus la jumătate, iar ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CeapăCeapă
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu și adăugați aproximativ un sfert din spanac în oala uscată. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați mai mult spanac în oală și repetați până când tot spanacul este ofilit.Puneți o strecurătoare în chiuvetă și transferați spanacul în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți excesul de lichid și readuceți spanacul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se adaugă amestecul de smântână redus, se condimentează bine cu sare și piper cayenne și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CremăCremă
SareSare
7
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista