Spaghettini pătrat: Paste cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei

Spaghettini pătrat: Paste cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei
Spaghettini Squared: pastele cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți spaghettini, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Spaghettini De Grădină De Măsline Cu Ton, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și "Paste" crude de dovlecei cu tapenadă de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 10 minute. În timp ce apa ajunge la fierbere și pastele se gătesc, tăiați dovleceii cu tăietorul fin de prăjit francez pe o mandolină. Dacă nu aveți unul, tăiați manual în cea mai lungă și mai fină julienne pe care o puteți gestiona. Condimentează cu sare și piper. Dacă dovlecelul dvs. este tăiat foarte fin, nu trebuie să fie gătit. În caz contrar, așezați-l într-o strecurătoare, suspendați-l peste oala cu paste, acoperiți oala și aburiți dovlecelul până când este încă ușor crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă usturoiul și se sotează scurt până se rumenesc. Porniți ventilatorul de evacuare și adăugați fulgii de ardei roșu. Se amestecă rapid busuiocul și pătrunjelul și se scoate de pe foc. Când pastele sunt al dente, scurgeți printr-o strecurătoare, rezervând aproximativ 1/2 cană din apa de gătit a pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Turnați pastele într-un bol cald de servire; adăugați dovlecelul, uleiul de busuioc, amestecul de usturoi și 1/2 cană de brânză. Aruncați bine, adăugând apă de gătit după cum este necesar pentru a face un sos neted. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, după cum este necesar. Încingeți aproximativ 2 linguri de parmezan deasupra și serviți imediat. Nota bucătarului: motivul pentru a salva uleiul de busuioc pentru a arunca cu pastele la sfârșit este astfel încât uleiul să aibă un gust proaspăt, nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Pentru ierburi moi, cum ar fi busuioc, pătrunjel, cilantro sau tarhon: folosiți 4 căni frunze ambalate la 2 căni ulei de măsline pur. Pentru ierburi lemnoase, cum ar fi rozmarin, salvie, cimbru, oregano sau verbena de lămâie: folosiți 1 cană de frunze ambalate la 2 căni de ulei de măsline pur. Într-un blender, curățați ierburile și uleiul până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți amestecul într-o cratiță și aduceți-l la foc mic la foc moderat. Se fierbe timp de 45 de secunde, apoi se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol. Nu apăsați pe amestec, dar puteți atinge filtrul de mână pentru a obține uleiul să picure mai repede. Strecurați imediat uleiul din nou printr-un filtru de hârtie cu fund plat. Dacă filtrul se înfundă, poate fi necesar să schimbați partea filtruluimod. Este în regulă să ridicați filtrul și să îl strângeți ușor pentru a scoate uleiul mai repede, dar aveți grijă să nu rupeți filtrul. (Uneori, un pic de lichid întunecat trece mai întâi prin filtru. Nu-ți face griji, aia e apă. Se va așeza la fund, deoarece este mai greu decât uleiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați uleiul filtrat să se așeze câteva ore, apoi turnați-l din lichidul întunecat. A se păstra într-un borcan etanș într-un loc răcoros și întunecat. Notele lui Cook: uleiul trece mai repede prin filtru dacă este filtrat în timp ce este încă fierbinte, așa că configurați filtrul înainte de a începe rețeta. Veți avea nevoie de un filtru de hârtie cu fund plat, cum ar fi cele utilizate pentru unele mașini de cafea cu picurare. Filtrele în formă de con tind să se înfunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Subţire-Subţire-
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista