Spaghettini pătrat: Paste cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei

Spaghettini Squared: pastele cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți spaghettini, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Spaghettini De Grădină De Măsline Cu Ton, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și "Paste" crude de dovlecei cu tapenadă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 10 minute. În timp ce apa ajunge la fierbere și pastele se gătesc, tăiați dovleceii cu tăietorul fin de prăjit francez pe o mandolină. Dacă nu aveți unul, tăiați manual în cea mai lungă și mai fină julienne pe care o puteți gestiona. Condimentează cu sare și piper. Dacă dovlecelul dvs. este tăiat foarte fin, nu trebuie să fie gătit. În caz contrar, așezați-l într-o strecurătoare, suspendați-l peste oala cu paste, acoperiți oala și aburiți dovlecelul până când este încă ușor crocant, aproximativ 2 minute.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la cald.
Se adaugă usturoiul și se sotează scurt până se rumenesc. Porniți ventilatorul de evacuare și adăugați fulgii de ardei roșu. Se amestecă rapid busuiocul și pătrunjelul și se scoate de pe foc. Când pastele sunt al dente, scurgeți printr-o strecurătoare, rezervând aproximativ 1/2 cană din apa de gătit a pastelor.
Turnați pastele într-un bol cald de servire; adăugați dovlecelul, uleiul de busuioc, amestecul de usturoi și 1/2 cană de brânză. Aruncați bine, adăugând apă de gătit după cum este necesar pentru a face un sos neted. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, după cum este necesar. Încingeți aproximativ 2 linguri de parmezan deasupra și serviți imediat. Nota bucătarului: motivul pentru a salva uleiul de busuioc pentru a arunca cu pastele la sfârșit este astfel încât uleiul să aibă un gust proaspăt, nefiert.
Pentru ierburi moi, cum ar fi busuioc, pătrunjel, cilantro sau tarhon: folosiți 4 căni frunze ambalate la 2 căni ulei de măsline pur. Pentru ierburi lemnoase, cum ar fi rozmarin, salvie, cimbru, oregano sau verbena de lămâie: folosiți 1 cană de frunze ambalate la 2 căni de ulei de măsline pur. Într-un blender, curățați ierburile și uleiul până când este complet neted.
Puneți amestecul într-o cratiță și aduceți-l la foc mic la foc moderat. Se fierbe timp de 45 de secunde, apoi se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol. Nu apăsați pe amestec, dar puteți atinge filtrul de mână pentru a obține uleiul să picure mai repede. Strecurați imediat uleiul din nou printr-un filtru de hârtie cu fund plat. Dacă filtrul se înfundă, poate fi necesar să schimbați partea filtruluimod. Este în regulă să ridicați filtrul și să îl strângeți ușor pentru a scoate uleiul mai repede, dar aveți grijă să nu rupeți filtrul. (Uneori, un pic de lichid întunecat trece mai întâi prin filtru. Nu-ți face griji, aia e apă. Se va așeza la fund, deoarece este mai greu decât uleiul.)
Lăsați uleiul filtrat să se așeze câteva ore, apoi turnați-l din lichidul întunecat. A se păstra într-un borcan etanș într-un loc răcoros și întunecat. Notele lui Cook: uleiul trece mai repede prin filtru dacă este filtrat în timp ce este încă fierbinte, așa că configurați filtrul înainte de a începe rețeta. Veți avea nevoie de un filtru de hârtie cu fund plat, cum ar fi cele utilizate pentru unele mașini de cafea cu picurare. Filtrele în formă de con tind să se înfunde.