Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar
Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 537 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii cherry, ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar, Sandwich cu vinete la grătar cu Pesto, roșii și Mozzarella proaspătă (copiii gătesc luni), și Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar, lăsați usturoiul într-o pastă foarte grosieră cu un pistil.
Adăugați busuiocul tocat în 2 loturi și lăsați-l într-o pastă grosieră. Se amestecă 3/4 cană de ulei de măsline. Condimentați pesto-ul cu sare și piper, apoi transferați toate, cu excepția a 3 linguri, într-un castron mare.
Adăugați roșiile cherry galbene și roșii în castron. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea 15 minute.
Între timp, aprindeți un grătar.
Ungeți vinetele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați ușor cu sare. Puneți vinetele la grătar la foc mediu-fierbinte, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ungeți vinetele cu 2 linguri de pesto rezervat și grătiți cu 30 de secunde mai mult pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Periați ricotta salata cu lingura rămasă de pesto rezervat și grătiți până când brânza este ușor carbonizată, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Se adaugă în farfurie cu vinetele.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghettini până la al dente. Rezervați 2 linguri de apă de gătit; scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare.
Adăugați roșiile marinate pesto și apa de gătit rezervată și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați vinetele pe farfurii și acoperiți cu spaghettini.
Se ornează cu ricotta salata și se servește.