Spaghettini cu ciuperci, usturoi și ulei
Spaghettini cu ciuperci, usturoi și ulei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 681 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spaghettini, usturoi, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Spaghettini cu slănină, ciuperci și ierburi, Spaghettini Cu Ciuperci, Sparanghel Și Tarhon, și Spaghettini cu ulei și usturoi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciupercile feliate și sarea și gătiți până când ciupercile emană lichid, lichidul se evaporă, iar ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghettini până când tocmai ați terminat, aproximativ 9 minute.
Scurgeți și aruncați cu amestecul de ciuperci, pătrunjelul și ardeiul.
Variante: Spaghettini cu usturoi și ulei : eliminați ciupercile și reduceți uleiul la 7 linguri. Doar gătiți fulgii de usturoi și ardei roșu timp de un minut și aruncați cu ingredientele rămase.
Spaghettini cu nuci, usturoi și ulei: eliminați ciupercile și reduceți uleiul de măsline la 7 linguri. La sfârșit, aruncați 2/3 cană de nuci prăjite și tocate.
Spaghettini cu salam, usturoi și ulei: eliminați ciupercile și reduceți uleiul de măsline la 7 linguri.
Tăiați 1/4 kilogram de salam feliat în fâșii subțiri și aruncați-l în spaghettini cu pătrunjelul și piperul negru.
Recomandare de vin: gustul pământesc al ciupercilor merge minunat cu aroma pământească corespunzătoare a unui pinot noir, în timp ce aroma asertivă a usturoiului necesită o versiune simplă a acestui vin. O sticlă de Givry, Rully sau Mercurey din Franța va fi cea mai bună alegere.