Spaghettini cu anghinare picante, usturoi dulce și homar
Spaghettini cu anghinare picante, usturoi dulce și homar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 875 calorii. Pentru $ 6.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, frunze de mentă, ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Surf și gazon: friptură și homar cu usturoi prăjit picant Chimichurri unt, Salată de homar, roșii și porumb dulce cu vinetă de usturoi, și Spaghettini cu ulei și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți sosul de roșii de bază conform rețetei și lăsați-l deoparte, păstrând sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Pentru a pregăti anghinarea, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați anghinare, 1 cană ulei, mentă, fulgi de chili și 2 căței de usturoi feliați subțire și așezați la foc mediu până când centrul tigaiei a ajuns la foc mic. Anghinarea trebuie scufundată în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
4
Pentru a pregăti usturoiul dulce, combinați 2 linguri de ulei și usturoiul rămas într-o tigaie de 12 până la 14 inci și gătiți la foc mare până când cuișoarele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați Cinzano și reduceți lichidul până la sirop. Pune deoparte.
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Pentru a pregăti homarul, umpleți o oală suficient de mare pentru a ține toți homarii 3/4 plini cu apă și aduceți la fierbere. Homari de aburi în apă până la făcut, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească ușor și se scoate toată carnea din gheare și coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
(Toate componentele precedente pot fi preparate cu 8 ore în avans și refrigerate.)
10
Într-o tigaie mare, combinați sosul de roșii, anghinarea scursă, usturoiul dulce și carnea de homar și puneți-l la foc mediu pentru a se încălzi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet, pana cand se inmoaie inca toate dente, si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Adăugați pastele scurse și aruncați la foc mediu pentru a acoperi, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți în 4 boluri încălzite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Recomandare Vin: Marco Felluga, Pinot Grigio, Italia, 1998
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Grigio
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
17
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține o săptămână în frigider sau până la șase luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă