Spaghete și vinete în stil Sicilian

Spaghete și vinete în stil Sicilian
Spaghetele și vinetele în stil Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 615 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline alfonso, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rabe de Broccoli în stil Sicilian cu vinete și capere, Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Plăcintă cu vinete și spaghete în stil grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Feliați vinetele în runde de 1/4 inci. Aruncați-le cu 1/4 cană de ulei de măsline și puțină sare și piper. Grătați-le până când s-au format urme și sunt moi, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați-le pe un platou căptușit cu prosop de hârtie. Împrăștiați peste 2 căței de usturoi feliat, stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie, puneți câteva frunze de busuioc sfâșiate și condimentați totul cu sare și piper. Puneți deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Gatiti ceapa pana cand sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați chile, usturoiul, măslinele și câteva frunze de busuioc sfâșiate manual. Adăugați cu grijă roșiile și un vârf de zahăr; gătiți și amestecați până când lichidul este fiert și sosul este gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Adăugați caperele, gustați și reglați condimentul cu sare și piper. Coborâți căldura, acoperiți-o și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți-o la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați câteva linguri de sare și spaghetele. Amestecați pentru a vă asigura că pastele nu se lipesc. Acoperiți și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scoateți capacul și gătiți timp de aproximativ 6 până la 8 minute sau până când spaghetele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
9
Scurgeți și adăugați spaghetele în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
10
Adăugați brânza și amestecați bine. Puneți pe un platou și acoperiți-l cu feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Garnisiți cu mai multe frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista