Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghete și chiftele. Această rețetă face 6 porții cu 915 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan măcinat, pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Spaghete și chiftele, și Spaghete și chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile cu suc,unt, ceapă și sare într-o oală mare.Se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic descoperit 45 de minute,amestecând ocazional. Aruncați ceapa. Folosind blenderul de scufundare, procesați sosul pentru scurt timp pentru a rupe orice bucăți mari de roșii (textura ar trebui să fie uniformă, dar nu complet netedă).Sos de sezon cu mai multă sare și proaspătpiper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Piper Negru
Unt
Ceapă
Tomate
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc.
1
Combinați pesmetul și laptele într-un castron mic; amestecați până când pesmetul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Așezați carnea de vită și carnea de porc într-un castron mare șise rupe în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1 cană parmezan măcinat, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pătrunjel
Piper
Sare
5
Bateti ouale pentru a se amesteca într-un castron mic; whiskin usturoi.
Adăugațipâine în amestecul de carne. Folosind mâinile, amestecați rapid și ușor amestecul de carne doar până latoate ingredientele sunt combinate uniform (nusupraamestecați). Se răcește amestecul timp de cel puțin 15 minuteși până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
9
Umeziți mâinile cu o parte din laptele rezervat din pesmet, apoi rulați amestecul de carne între palme în mingi de dimensiunea mingii de golf, umezind ocazional mâinile cu lapte după cum este necesar și aranjând chiftele într-un singur strat în sos în oală. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Sos
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți șiscufundați până când chiftelele sunt fierte,15 până la 20 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperitpână la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
11
Gatiti spaghetele intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana cand este doar frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgere.
13
Folosind lingura cu fante, transferați chiftelela platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
14
Adăugați paste la sos în oală șitoss pentru a acoperi. Împărțiți pastele în 6 farfurii.Completați fiecare porție cu chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Presărațimeatballs cu Parmesanbrânză proaspăt rasă și serviți.