Spaghete suc de fructe cu fasole albă proven olfactive
Spaghete suc de fructe cu fasole albă proven o fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 397 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, dovlecei de spaghete, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Spaghetti Squash cu spanac, Feta și fasole albă de busuioc, Squash Picant De Spaghete Cu Fasole Neagră, și Spaghete cu dovlecei și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Spălați dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Adăugați apă la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță; se răcește ușor. Folosind o furculiță, răzuiți șuvițe asemănătoare spaghetelor pe un platou; puneți deoparte și păstrați la cald.
Înveliți o cratiță cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați prazul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați fasole și roșii; gatiti la foc mediu 5 minute. Se amestecă măslinele și următoarele 3 ingrediente; gătiți până se încălzește bine. Lingura amestec de fasole peste suc de fructe.