Spaghete Squash și chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete Squash și chiftele. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1150 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,82 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 65 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Spaghete Squash & Chiftele, Pentru Spaghete Squash Cu Chiftele, și Spaghete Squash și chiftele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. înjumătățiți dovlecelul pe lungime și scoateți semințele.
Presărați părțile tăiate cu 1/2 linguriță de sare, apoi periați ambele părți cu ulei de măsline.
Puneți dovlecelul, tăiat cu fața în sus, într-un vas de copt și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Prăjiți 20 de minute, apoi descoperiți și continuați să prăjiți până când dovlecelul este fraged, încă 35 de minute.
Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline. Pulsează țelina, morcovul, ceapa, usturoiul și pătrunjelul într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă.
Transferați jumătate din pasta de legume într-un castron; adăugați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ouăle, pesmetul, 1 cană parmezan și 1 linguriță de sare și amestecați cu mâinile până se combină. Formați în aproximativ 24 de chifteluțe de doi inci; transferați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când este ferm, dar nu este gătit, aproximativ 10 minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați pasta de legume rămasă și gătiți, amestecând ocazional, până când pare uscată, aproximativ 5 minute. Se amestecă piureul de roșii; clătiți fiecare cutie cu 1 cană de apă și adăugați în oală. Se amestecă busuiocul, oregano și 1 1/2 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic, apoi adăugați chiftelele și fierbeți până când sosul se îngroașă și chiftelele sunt fierte, 15 până la 20 de minute.
Folosiți o furculiță pentru a răzui carnea de dovlecei de spaghete în șuvițe; transferați într-un bol mare și aruncați cu 2 linguri parmezan ras. Se condimentează cu sare. Împărțiți dovlecelul între boluri și acoperiți fiecare cu câteva chifteluțe, sos și restul de 1 lingură de parmezan.
Această rețetă face sos suplimentar și chiftele.
Se lasă să se răcească complet, apoi se îngheață într-un recipient de depozitare timp de până la o lună.