Spaghete Squash cu sos de roșii-busuioc
Spaghetti Squash cu sos de roșii-busuioc este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de brânză pecorino romano, căței de usturoi, dovlecei spaghetti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Carne Spaghetti Squash & Tomate Basil, Spaghetti Squash cu sos de cremă de busuioc de roșii vegane, și Tomate Busuioc Spaghete Suc De Fructe Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele; aruncați.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile; aduceți la foc mic. Gatiti 15 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană de busuioc.
Se răcește dovlecelul la temperatura camerei timp de 10 minute sau până se răcește suficient pentru a fi manipulat. Răzuiți în interiorul dovlecelului cu o furculiță pentru a îndepărta șuvițele asemănătoare spaghetelor pentru a măsura aproximativ 5 căni. Împărțiți dovleceii uniform între 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de sos și 1 lingură de brânză. Se acoperă cu busuiocul rămas.