Spaghete Italiene Squash

Spaghete Italiene Squash
Squashul italian de spaghete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.39 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Un amestec de parmezan, roșii conservate, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Umplute Spaghete Squash, Spaghetti Squash În Stil Italian, și Suc De Spaghete La Cuptor Italian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă apă într-un vas de copt și se așază în jumătate părțile tăiate de dovlecei în jos în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți dovlecelul în cuptorul preîncălzit până când o furculiță străpunge pielea foarte ușor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați dovleceii să gătească în timp ce pregătiți restul rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează ceapa în unt fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și continuați să sotati până la parfum, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe peste amestecul de ceapă; condimentează cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când roșiile sunt moi, aproximativ 30 de minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Odată ce dovlecelul este suficient de rece pentru a se manipula, folosiți o furculiță pentru a îndepărta carnea de pe piele în șuvițe. Amestecați dovlecelul și parmezanul în amestecul de roșii. Înlocuiți capacul pe tigaie și gătiți până când dovlecelul este încălzit, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Presărați parmezan suplimentar peste vas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista